Film

Skribent

Josefine Krischausky

10 februari 2022 | 20:00

Ryan Reynolds reser i tiden i första teasern för "The Adam Project"

Den nya sci-fi-satsningen från Netflix, från regissören bakom "Stranger Things" och "Free Guy", följer en man som återförenas med en yngre version av sig själv.
Regissören Shawn Levy, på senare år känd för bland annat sitt arbete på "Stranger Things", är snart tillbaka med en ny produktion hos Netflix. Om drygt en månad anländer filmen "The Adam Project", med Ryan Reynolds i huvudrollen, vilken streamingtjänsten precis har släppt en första trailer till. 
 
I "The Adam" project spelar Reynolds den tidsresande stridspiloten Adam, som kraschlandar i 2022 där han återförenas med den tolvåriga versionen av sig själv. Tillsammans påbörjar de ett uppdrag, både för att rädda framtiden och konfrontera det förflutna.
 
Det är den andra gången på en kort tid som Reynolds samarbetar med Levy, som nyligen regisserade skådespelaren i actionkomedin "Free Guy". I rollistan för "The Adam Project" finns även bekanta namn som Mark Ruffalo, Jennifer Garner och Zoe Saldana, medan den unge Adam spelas av nykomlingen Walker Scobell. 
 
Ta en första smygtitt på det stora sci-fi-äventyret här:
 
 
"The Adam Project" släpps på Netflix den 11 mars.
| 10 februari 2022 20:00 |