Film

Skribent

Matilda Klinga

8 december 2016 | 16:00

Ryan Reynolds har blivit utsedd till årets underhållare

Ryan Reynolds största roll gav honom utmärkelsen årets underhållare. Under 2016 har han underhållit oss i "Deadpool".
Tidningen Entertainment Weekly har utsett Ryan Reynolds till årets underhållare. En stor anledning till att han fick utmärkelsen är på grund av "Deadpool". Filmen blev otroligt populär och Reynolds kunde aldrig ha föreställt sig kontakten han har fått med fansen. 

- Jag visste att filmen skulle tilltala Deadpools fans. Jag tror att filmen släpptes vid precis rätt tidpunkt. När vi gjorde filmen så var det väldigt populärt med filmer om superhjältar och de var överallt, säger Reynolds till Entertainment Weekly. 

Den här är hans största roll någonsin. "Green Lantern" från 2011 blev en flopp och sedan dess har hans karriär inte riktigt tagit fart fram tills nu. 

Large 24d1d694736d9c4e401ec1d5bb9d702f reynolds gray

En uppföljare till "Deadpool" är på gång så 2018 får vi än en gång se honom i den populära rollen. "Deadpool" har varit ett projekt som Reynolds har velat göra i 11 år. Filmen handlar om Wade Wilson som upptäcker att han har helande krafter och blir Deadpool.

- Han är Deadpool och jag har aldrig riktigt sett någon annan skådespelare som har gått in i sin roll på samma sätt och verkligen blir ett med karaktären, säger filmens producent Simon Kinberg. 

"Deadpool" blev en av årets största filmer och blev otroligt populär, och därför blev han utsedd till årets underhållare.  
| 8 december 2016 16:00 |