Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

27 januari 2015 | 12:00

"Rush Hour" blir TV-serie

Ännu en film får känna på TV-formatet. Dessutom lite info om andra kommande film- till TV-remakes.
TV-kanalen CBS har givit klartecken för en "Rush Hour"-pilot, som ska rattas av "Spin City"- och "Scrubs"-skaparen Bill Lawrence. Det skriver The Hollywood Reporter.

TV-remaken ska vara lik filmerna i tonen och följer med andra ord en Hong Kong-polis som följer ett fall till Los Angeles, där han tvingas jobba med en uppkäftig LAPD-kollega som inte har det minsta intresse av att få en partner.  

Castingen av huvudpersonerna är igång. I filmtrilogin spelades det omaka paret av Jackie Chan och Chris Tucker. 

Både "Rush Hour"-regissören Brett Ratner och producenten Arthur Sarkissian är ombord och kommer fungera som exekutiva producenter. 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Och på tal om filmer som blir TV. Fox har hittat en regissör i Mike Mylod ("Ali G Indahouse") till sin TV-remake av "Minority Report", som börjar filmas i mars, förmodligen i Toronto, meddelar Global News. Dessutom känner kanalen en "försiktig optimism" och har pratat med Marvel angående en eventuell "X-Men"-TV-serie, skriver IGN.

Så, med tanke på att alla filmer verkar bli TV-serier en vacker dag, vilken film vill du se i TV-format? "Blade Runner"? "Gudfadern"? "Nyckeln till frihet"?
| 27 januari 2015 12:00 |