Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 maj 2020 | 01:00

Ruby Rose hoppar oväntat av "Batwoman" inför säsong 2

Trots det oväntade beskedet planerar Warner Bros. och CW att fortsätta med serien, fast med en ny skådespelerska i huvudrollen.
Variety rapporterar att Ruby Rose, som spelar huvudrollen i "Batwoman", har valt att hoppa av serien inför den kommande säsongen. Skådespelerskan har i nuläget inte uttalat sig exakt om vad som ligger bakom hennes beslut, men i ett uttalande så tackar hon seriens skapare för att de gav henne chansen.
 
- Jag har tagit ett tufft beslut om att inte återvända till "Batwoman" nästa säsong. Det här varit inte ett beslut jag tog lättvindigt eftersom jag hyser så stor respekt för alla som är involverade i skapandet av serien både i Vancouver och i Los Angeles.
 
- Jag är oerhört tacksam för att Greg Berlanti, Sarah Schechter och Caroline Dries gav mig den här otroliga möjligheten, samt för att de välkomnade mig in i DC:s universum som de så fint har skapat... Tack till alla som gjorde den första säsongen till en succé - jag är verkligen tacksam.
 
 
Warner Bros. Television, The CW och Berlanti Productions har svarat med att tacka Rose för hennes insatser i den första säsongen och att man nu har påbörjat jakten på en ny skådespelerska som ska kunna ta över huvudrollen, vilket man hoppas bli klar med inom några månader. 
 
Med tanke på att det inte är helt vanligt att skådespelare hoppar av den här typen av projekt, så lär vi antagligen få veta mer om anledningarna till varför Rose valde att lämna serien inom kort.
 
 

Läs också: The CW förnyar 13 serier med nya säsonger

 
Vad tyckte du om den första säsongen av "Batwoman"? Kommentera gärna nedan!
| 20 maj 2020 01:00 |