Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 augusti 2018 | 22:30

Ruby Rose är klar som "Arrowverse"-seriernas Batwoman

CW har letat efter den perfekta skådespelerskan att axla den ikoniska superhjälterollen under det kommande crossover-eventet i december - nu är hon hittad!
Idag har CW nämligen äntligen meddelat att deras sökande efter Batwoman är över. Ruby Rose, skådespelerskan som slog igenom med karaktären Stella Carlin under den tredje säsongen av "Orange is the New Black", har fått kanalens förtroende. Hon har sedan sitt genombrott även varit med i filmer som "xXx: Return of Xander Cage", "John Wick: Chapter Two" och "Pitch Perfect 3".
 
 
Redan under sommarens Comic Con i San Diego, i mitten av juli, stod det klart att vi skulle få se Batwoman introducerad i CW:s superhjälteuniversum "Arrowverse". I december är det nämligen åter blivit dags för ett crossover-event mellan "Arrow", "The Flash", "Supergirl", "Legends of Tomorrow" och "Black Lightning" - i vilket en öppet homosexuell Batwoman kommer att introduceras.
 
CW har även börjat arbeta på en möjlig fristående "Batwoman"-serie, som om allt vill sig väl är tänkt att få premiär under 2019/2020-säsongen nästa höst. Förutsatt att Ruby Roses inhopp under det kommande crossover-eventet blir lyckat!
 
Vad tycker du om CW:s val av Ruby Rose som Batwoman? Kommentera gärna nedan! 
| 7 augusti 2018 22:30 |