Comic-Con 2018

Skribent

Jonatan Blomberg

22 juli 2018 | 22:00

Här hittar du alla nya Comic-Con-trailers från "Arrowverse"-serierna

Inte nog med att vi under Comic-Con har fått ta del av ett gäng nya trailers från CW:s alla DC-serier - det har också blivit dags att välkomna "Batwoman"!
Jag måste erkänna att jag aldrig riktigt har hittat in i CW:s enorma värld av superhjälte-serier. Efter att ha halkat efter en säsong av "Arrow" precis innan "The Flash" drog igång har det liksom blivit för mycket att ta igen. Men som tv-nörd är jag mäkta imponerad av hur de fortsätter att lyckas kombinera och lägga till fler och fler karaktärer ur DC:s enorma katalog av superhjältar och superskurkar. 
 
För alla er som (till skillnad från mig) är helt med på banan, har Comic-Con i San Diego bjudit på ett gäng nya trailers inför höstens alla superhjältesäsonger hos CW.
 

"Batwoman" (introduceras under crossover-eventet i december)

 
 
I december har det blivit dags för nästa crossover-event, när de olika CW-hjälteserierna sammanstrålas mot ett gemensamt hot. Under årets event kommer även den nya karaktären "Batwoman" att introduceras! Eftersom CW fortfarande håller på att leta efter den perfekta skådespelerskan till rollen, syns hon endast som tecknad i trailern inför eventet här ovan - men om allt vill sig väl kommer "Batwoman" få en egen serie med start under 2019.
 
Här nedan hittar du samtliga Comic-Con-trailers inför höstens alla premiärer av "Black Lightning", "Supergirl", "The Flash", "Legends of Tomorrow" och långköraren "Arrow".
 

"Black Lightning" (säsong 2)

 
 

"The Flash" (säsong 5)

 
 

"Supergirl" (säsong 4)

 
 

"Legends of Tomorrow" (säsong 4)

 
 

"Arrow" (säsong 7)

 
 
Vilka CW-serier är du mest peppad på att få återse under hösten - och vem skulle du vilja se i rollen som "Batwoman"? Kommentera gärna nedan!
| 22 juli 2018 22:00 |