Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 oktober 2015 | 22:00

Ron Perlman hoppar på "Fantastiska vidunder och var man hittar dem"

Ska spela en goblin!
Ron Perlman, som själv kallat sitt säregna utseende för "monstruöst", har också sagt att han har just sitt utseende att tacka för många häftiga roller. Just en sådan roll skulle det kunna röra sig om nu, då Perlman fått en roll i David Yates "Harry Potter"-spinoff "Fantastiska vidunder och var man hittar dem". Även om en hel del smink förstås ska till för att förvandla skådisen till en ny Griphook-look a like.

The Hollywood Reporter skriver nämligen att Perlman anslutit till filmen, som spelas in just nu, och att han fått en roll som en goblin (eller vätte). Vem det rör sig om mer exakt är inte känt. Den forne "Hellboy"-skådisen ansluter till en färgstark ensemble där bland andra Eddie Redmayne, Ezra Miller, Jon Voight, Katherine Waterston och Samantha Morton redan ingår.

Perlmans senaste roll var i Roland Emmerichs kontroversiella film "Stonewall" som handlar om kampen för homosexuellas rättigheter i New York på 60-talet. En film som i skrivande stund innehar ett föga smickrande IMDB-betyg på 3...

"Fantastiska vidunder och var man hittar dem" får premiär i november nästa år.
| 9 oktober 2015 22:00 |