Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

27 februari 2014 | 21:01

Robert Knepper vill vara med i "Heroes Reborn"

Skådespelaren som nyligen stal showen i Frank Darabonts nedlagda noirdrama "Mob City" skulle älska att reprisera sin "Heroes"-roll.

Som MovieZine rapporterade om förra veckan - till er läsares jubel - ska "Heroes" återuppstå, med en 13-delarssäsong, kallad "Heroes Reborn, som är tänkt att visas 2015. Fler detaljer än så framgick egentligen inte, det är fortfarande oklart vad "Heroes Reborn" ska handla om och om några från originalserien kommer dyka upp.

Men en som står redo ifall telefonen ringer, det är Robert Knepper, som spelade tivoliägaren snedstreck kraftsamlaren snedstreck styggingen Samuel Sullivan i den fjärde och sista säsongen.

- Detta är roliga nyheter, jag hörde just om det och jag har inte blivit kontaktad ännu, men jag hoppas att det beror på att det är så tidigt än. Jag skulle älska att få vara med, säger han till Entertainment Weekly.

Han skulle också gärna se att "Heroes Reborn" är början på ett längre projekt.

- Folk har varit på mig om det här så länge nu - "kan ni inte knyta ihop påsen på ett snyggt sätt" - att jag hoppas att det antingen blir ett riktigt passande avslut eller att det kan vara starten på något större där fansen kommer tillbaka och säger "vi vill ha mer". Vi får väl se."

Vill ni se mer av Knepper i nya "Heroes"?

| 27 februari 2014 21:01 |