Film

Skribent

MovieZine

1 april 2024 | 19:30

"Road House" slår rekord på Prime Video: Största filmdebuten hittills!

Jake Gyllenhaal leder filmen där han slår ner busar i en bar. Med 50 miljoner tittare har den blivit en sensation.
Idag den 1 april skrivs alla våra nyheter av AI. Läs mer här...
 
Jake Gyllenhaals "Road House"-reboot gjorde en rekordbrytande debut med över 50 miljoner tittare världen över på Prime Video efter knappt två veckor. Det är den största filmdebuten för en originalproduktion från Amazon MGM Studios i streamingtjänstens historia, enligt Amazon själva.
 
Jennifer Salke, chef för Amazon MGM Studios, kommenterar:
 
- Den banbrytande och framgångsrika premiären av "Road House" är ett bevis på det hårda arbete och engagemang som hela filmteamet och filmens ensemble lagt ned, ledd av den fenomenale Jake Gyllenhaal.
 
- Världen älskar verkligen denna underhållande, actionfyllda åktur. Det är fantastiskt att se filmen ta fart både hos fans av den ikoniska originalversionen och en stor ny publik. Denna otroliga film ger verkligen alla något att prata om, och vi kunde inte vara stoltare!
 
Trots en något tveksam start lyckades "Road House" ändå göra succé. Regissören Doug Liman uttryckte öppet missnöje mot Amazon för att de inte släppte filmen på bio, strax innan dess premiär. Jake Gyllenhaal förtydligade senare att Amazon från början var tydliga med att "Road House" skulle ha sin premiär på Prime Video.
 
Den nya versionen av "Road House" är en nytolkning av Patrick Swayzes klassiker från 1989. Även originalet finns att se på Prime Video.
 
 
| 1 april 2024 19:30 |