Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 april 2018 | 08:00

"Riverdale" och 9 andra tv-serier förlängs med nya säsonger hos CW

Om du är ett fan av serier som "Arrow", "The Flash" eller CW:s andra tv-serier, kan din favorit mycket väl ha blivit förlängd med en ny säsong under natten.
Många glädjebesked delades ut under natten i USA, enligt Variety ska nämligen tv-kanalen CW ha givit en hel drös av sina serier nya säsonger. För några dagar sedan förlängde Netflix sex av sina originalserier i ett svep, under natten gjorde CW det samma för nästan det dubbla av sina.
 
Utöver "Riverdale" har CW även beställt nya säsonger av nio till av sina mest populära tv-serier; "Arrow", "Black Lightning", “Crazy Ex-Girlfriend”, "Dynasty", “Legends of Tomorrow”, “The Flash”, “Jane the Virgin”, "Supergirl” och slutligen långköraren “Supernatural” (som förlängdes med sin fjortonde säsong).
 
 
CW meddelade också att de kommer att avgöra ytterligare fyra tv-seriers öden i maj; "Life Sentence,” “Valor,” “iZombie,” och “The 100”. Bara för att de fyra sista inte förlängdes i första omgången, är med andra ord hoppet inte helt förlorat. 
 
Skaparna bakom den kritikerrosade tv-serien "Crazy Ex-Girlfriend", meddelade kort efter CW:s beslut att förlänga serien med en fjärde säsong att det blir deras sista. Det ryktas att det samma gäller för "Jane the Virgin", som blev förlängd med en femte säsong, även om det ännu inte har bekräftats.
 
Vilka av CW:s tv-serier är du mest glad över att ha fått åtminstone en ny säsong av?
| 3 april 2018 08:00 |