Film

Skribent

MovieZine

23 september 2016 | 18:00

"Rings" försenas... igen

Fjärde gången gillt för uppföljaren till "The Ring". Väntar en flopp av episka proportioner månne?
Nu står det klart att "Rings" inte får premiär den 2:a november som planerat, utan vi får istället vänta till den 3:e februari nästa år. Om allt går som planerat den här gången då, vill säga. Det här innebär nämligen fjärde gången som den efterlängtade skräckuppföljaren försenats. Filmen skulle först släppas i november år 2015, sedan i april år 2016, sedan nu i november, för att till sist alltså få ett nytt datum i februari nästa år.

Handlingen i "Rings", som är den tredje filmen i serien (borträknat de japanska originalen), går ut på att en kvinna vid namn Julia, spelad av Matilda Lutz, börjar oroa sig när hennes pojkvän ger sig in i jakten på sanningen kring legenden om videobandet som dödar alla som ser det. Hon offrar sig till och med för att rädda honom, men i och med det upptäcker hon en fruktansvärd hemlighet; det finns en film i filmen, som ingen annan hittills har sett.

Filmen regisseras av F. Javier Gutiérrez ("Before the Fall") och i rollistan hittar vi också Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan och Vincent D’Onofrio.

Kolla in trailern här nedan:

| 23 september 2016 18:00 |