Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

16 augusti 2023 | 13:01

Stjärnan bakom “Rick and Morty” fick sparken - så här låter nya rösterna

Vem det är som tar över efter att Justin Roiland fick sparken från “Rick and Morty” är okänt, men nu vet hur karaktärerna kommer att låta från och med nya säsongen.
“Rick and Morty” börjar på sin sjunde säsong i år, men den här gången blir det utan Justin Roiland - rösten bakom båda huvudpersonerna. Vem det är som kommer att ta över jobbet är i dagsläget okänt, men i den senaste trailern får vi höra de nya rösterna.
 
 
Visst låter det ganska likt? Inte mycket är känt om vad som kommer hända i säsong sju, men trailern visar hur vetenskapsmannen Rick Sanchez tar sig an och dödar olika versioner av sig själv - tillsammans med Smashing Pumpkins härliga “Bullet with Butterfly Wings”.
 
Justin Roiland anklagades tidigare i år för att ha misshandlat sin partner. Efter det fick han sparken från serierna “Solar Opposites”, “Koala Man” samt “Rick and Morty” - som han varit med och skapat alla tre av.
 
I mars lades förundersökningen ned, men han har redan blivit ersatt i två av dessa serier. Vem det är som tar över i “Rick and Morty” är som sagt inte känt, men i “Solar Opposites” kommer vi att få höra Dan Stevens (“Downton Abbey”) som utomjordingen Korvo istället.
 
Adult Swim, som sänder “Rick and Morty” i USA, meddelar även att datumet för nya säsongen kommer att avslöjas nästa vecka.
| 16 augusti 2023 13:01 |