Spel

Skribent

Robin Cocks

17 mars 2020 | 19:00

"Resident Evil 3"-demo släpps den 19 mars till konsoler och PC

Den 3 april släpps remaken på klassiska skräckspelet "Resident Evil 3". Om du är sugen på att prova på det så släpps det ett demo redan nu på torsdag.
Den 3 april är det dags att återvända till zombieinfekterade Raccoon City i remaken av "Resident Evil 3". Handlingen kretsar kring Jill Valentine som gör allt hon kan för att överleva farorna som lurar i staden samtidigt som hon jagas av den sjukt vidriga mutanten Nemesis. 
 
Om du är sugen på att prova på "Resident Evil 3" innan det släpps så har du tur, då ett demo kommer redan nu på torsdag den 19 mars till Xbox One, PS4 och PC. Demot kommer låta dig spela en sekvens där Jill försöker rädda civila överlevare tillsammans med spelets andra protagonist, Carlos Oliviera. Om Nemesis dyker upp får vi helt enkelt se när vi spelar demot. Dessutom kommer du kunna testa på "Resident Evil Resistance" ("Resident Evil 3":s multiplayerläge) den 27 mars under en begränsad tid. 
 
 
Demot för "Resident Evil 3 Remake" släpps på torsdag den 19 mars till Xbox One, PS4 och PC. Hela spelet släpps den 3 april till samma format som ovan.
 
Är du taggad på "Resident Evil 3" eller är du trött på virus? 
| 17 mars 2020 19:00 |