Film

Skribent

Daniel Feldt

3 augusti 2009 | 16:30

Renner är nästa Mad Max?

I en intervju förtäljer Jeremy Renner ("The Hurt Locker") att han kämpar om få spela Mad Max i en fjärde film om vägkrigaren.

Jeremy Renner ser du här närmast i huvudrollen i "The Hurt Locker", en roll som det sägs positiva saker om. Renner kan vara nästa stora stjärna.

Nu berättar Renner i en intervju med Modesto Bee om att han just nu kämpar om en roll i en fjärde film i Mad Max-serien från regissören George Miller.

- Jag kämpar också om att göra den nya Mad Max-filmen, säger Jeremy Renner. Det är tal om nästa sommar för den, jag provfilmar och ska möta George Miller.

Ett uttalande som kommit som en överraskning för många. Stämmer det som Renner säger, att de påbörjat en rollbesättningsfas, så är en fjärde Mad Max längre gången än vad många trott. En fjärde film har det ryktas om länge och MovieZine kan med säkerhet säga att åtminstone 18 personer världen över gnuggar händerna. Det kan vara fler än så.

George Miller har tidigare sagt att om en fjärde Mad Max skulle se dagens ljus så är det utan Mel Gibson. I ett uttalande till Moviehole 2006 så sade han att Gibson är för gammal för rollen. En roll som kräver "lean and hungry" enligt Miller.

- Han (Mel Gibson reds. anm.) var 21 år när han för första gången spelade Mad Max och han är nu 50-årsåldern. Jag tror dessutom att han är mera intresserad av vad som händer bakom kameran än framför den, sade George Miller.

Renner har du, innan "The Hurt Locker" kommer ut, kunna se i "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" och "28 veckor senare". Det surras dessutom en Oscarsnominering för hans roll i "The Hurt Locker". Så det är möjligt att du får se honom på en scen med en gyllene gubbe i handen i början av nästa år.

| 3 augusti 2009 16:30 |