Serie

Skribent

MovieZine

23 november 2018 | 16:00

Relationsdramat ”Älska mig” blir nästa Viaplay-original

Josephine Bornebuschs drömprojekt "Älska mig" har bland andra Sverrir Gudnason i rollistan.
Tidigare i somras regidebuterade Josephine Bornebusch med familjefilmen "LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet". Hennes nästa jobb är det egna projektet "Älska mig", som beskrivs som en dramakomedi om relationer och kärlek. I serien får vi följa tre generationer genom vänskap, sorg, frigörelse och romantik.

– Det här är en serie som handlar om relationer och hur man hanterar kärlek i olika skeden av sitt liv. En varm serie om livet, från start till slut, säger Josephine Bornebusch som har skrivit manus, regisserar och spelar en av huvudrollerna.

I rollistan syns Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer och Görel Crona. Även morgondagens stjärnor såsom Gustav Lindh, Dilan Gwyn och Sofia Karemyr medverkar. Inspelningen har precis startat i Stockholm och premiären är planerad till hösten 2019.

– Det känns som att jag måste nypa mig i armen varje dag. Sjukt roligt och spännande och overkligt och lustfyllt och skrämmande och givande och lärorikt och... jag kan bara fortsätta, säger Josephine i ett pressmeddelande.

Serien i sex delar väntas ha premiär på Viaplay hösten 2019.
| 23 november 2018 16:00 |