Film

Skribent

Robin Andersson

17 juni 2019 | 11:05

Regissören bekräftar åldersgränsen till "Joker"

Todd Phillips delar även med sig av en ny bild från inspelningen.
Ingen har väl undgått att Todd Phillips "Joker" kommer att vara en mörk och obehaglig berättelse att följa. Men det har inte bekräftats vilken åldersgräns filmen ska ha. Nu går regissören ut på Instagram och bekräftar det själv. Filmen får en "R-rating" vilket är USA:s version av att filmen är barnförbjuden. Inget är bekräftat angående den svenska åldersgränsen ännu, men ni behöver alltså inte förvänta er att få ta med småbarn.
 
Tillsammans med bekräftelsen passade han på att släppa en bild från en av Joaquin Phoenix förmodligen många stunder i sminkstolen. Dessutom hintar han om att filmproduktionen är i slutstadiet med sin caption "Finishing touches".
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

Finishing touches.

Ett inlägg delat av Todd Phillips (@toddphillips1)

 
"Joker" utspelar sig 1981 och vi får se Joaquin Phoenix som Arthur Fleck, en stand up-komiker vars misslyckanden leder honom in i den kriminella undervärlden i Gotham City. Filmen ryktas fungera som en studie över en mentalt sjuk person. Vi ser också Robert De Niro som en talkshow-värd och Zazie Beetz ("Deadpool") som Arthurs kärleksintresse.
 
"Joker" har biopremiär 4 oktober
| 17 juni 2019 11:05 |