Serie

Skribent

Josefine Krischausky

3 april 2021 | 14:01

Vad väntar härnäst för Regé-Jean Page?

Stjärnskottet återvänder inte till säsong 2 av "Familjen Bridgerton", men flera spännande filmroller står däremot på tur.
Regé-Jean Page, som nyligen fick ett ordentligt genombrott i rollen som hertigen av Hastings i "Familjen Bridgerton", kommer inte att återvända till den andra säsongen av det populära kostymdramat. Detta avslöjade Netflix under gårdagen, genom ett inlägg på seriens officiella Instagramkonto.
 
Page kommenterade själv beskedet i sina egna sociala medier, där han kallar arbetet med serien för "en resa för livet", och menar det har varit ett stort nöje och privilegium att få vara en del av den berömda familjen.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Regé-Jean Page (@regejean)

 
Men för de fans som är bekanta med berättelsen sedan tidigare, lär det inte komma som en överraskning att Pages karaktär inte finns med i den andra säsongen. I Julia Quinns romaner, som serien baseras på, är hertigen Simon Basset endast en central del av handlingen i den första boken. Den andra boken, som nästa säsong tros basera sin handling på, fokuserar istället på brodern Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey).
 
Även för Page själv var nyheterna väntade sedan tidigare, och han berättar för Variety att rollen alltid var menad för bara en säsong.
 
- Jag får komma in, jag får bidra med min del, och sedan fortsätter det att rulla på för Bridgerton-familjen. 
 
 
Så vad är det som väntar härnäst för stjärnskottet? Säkert är det iallafall att framtiden av karriären ser ljus ut. Bland annat så avslutade han nyss inspelningen av bröderna Russos kommande thriller "The Gray Man", där han spelar mot bland annat Ryan Gosling, Chris Evans och Ana de Armas.
 
Nyligen blev dessutom även bekräftat att han spelar i en storfilm baserad på fantasyspelet "Dungeons & Dragons", tillsammans med bland annat Chris Pine. Samtidigt hänger vissa James Bond-rykten ännu kvar i luften, även om några nyheter på denna front inte förväntas komma inom den närmsta framtiden.
  
Kommer du att sakna Regé-Jean Page i "Familjen Bridgerton"?
| 3 april 2021 14:01 |