Film

Skribent

EvaEpic

15 februari 2012 | 13:55

Reboot på "Teenage Mutant Ninja Turtles" är på gång

En ny filmatisering av den kända serietidningen "Teenage Mutant Ninja Turtles" är på gång. Variety informerade att Paramount Pictures arbetar med en liveaction-reboot med "Wrath of the Titans"-regissören Jonathan Liebesman.

Detaljer kring storyn finns det ingen information om, men det sägs att filmen kommer bli en ny vinkel på serietidningen och de tecknade serierna. Producenterna bakom projektet är Michael Bay, Brad Fuller och Andrew Forn. Josh Appelbaum och Andre Nemec står för manus.

I "TMNT" följer vi Leonardo, Raphael, Donatello och Michelangelo - ett gäng människoliknande sköldpaddor som lever i New Yorks kloaker. Efter att deras mästare Splinter har lärt dem konsten att utöva ninjutsu så tar gruppen upp kampen mot kriminella och aliens.

Serietidningen har filmatiserats inte mindre än fyra gånger. Den första släpptes under 90-talet och den senaste gav ut av Warner Bros. Pictures under 2007. Liebesman och Bay arbetade tillsammans med "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning" som kom ut 2006. "TMNT" blir deras återförening.

| 15 februari 2012 13:55 |