SPONSRAT

Skribent

MovieZine

12 april 2021 | 13:30

Reatips! Köp tre spel för 499 kronor hos Dischshop

MovieZine tipsar om ett gäng intressanta spel att plocka ihop i Discshops pågående rea.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar. Vi reserverar oss för eventuella slutsålda produkter och ändrade priser.
 
Just nu har Discshop ett erbjudande där du kan köpa tre spel för 499 kronor, där det finns en hel del spännande titlar att välja och vraka mellan. Därför vill MovieZine tipsa om de bästa spelen du kan välja mellan. 
 
 

1. "Tomb Raider"-trilogin

 
 
För några år sedan släpptes spelet "Tomb Raider", som är en reboot av den klassiska serien om gravplundraren Lara Croft. Sedan dess har spelet fått en så kallad "Definitive Edition" med snyggare grafik och två riktigt bra uppföljare i form av "Rise of the Tomb Raider" och "Shadow of the Tomb Raider".
 
Det tredje spelet i serien, "Shadow of the Tomb Raider", kallade vi på MovieZine till exempel för "ett stort och fartfyllt äventyr i förbluffande vackra miljöer", med betyget 4 av 5. 
 
På Discshop kan du nu köpa alla tre spelen för 499 kr till Playstation 4, eller kombinera det första spelet till Xbox One med två andra spel från listan. 
 

2. "Kingdom Hearts HD 1.5 + II.5 Remix"

 
 
Har du fortfarande inte hunnit spela den galna spelserien "Kingdom Hearts" ännu, som låter dig besöka och medverka i klassiska Disney-filmer tillsammans med karaktärer och inslag från den japanska spelserien "Final Fantasy", är det här det bästa stället att börja på. 
 
Samlingen med det krångliga namnet innehåller nämligen hela fyra spel med snyggare grafik än tidigare samt mellansekvenserna från "Kingdom Hearts 358/2 Days" och "Re:Coded". 
 
"Kingdom Hearts"-serien handlar om pojken Sora, som tillsammans med Kalle Anka och Långben reser runt i olika Disney-världar för att hitta sina gamla vänner och rädda världen från ondskan. Spelen är kända för att berätta en ganska komplicerad berättelse med mängder av vändningar och kopplingar till varandra, samtidigt som det finns mycket hjärta. 
 

3. "Doom"

 
 
Redan i början av 90-talet hänförde "Doom" spelarna med blodig action mot helvetesdemoner ackomanjerat av stentuff musik, men 2016 fick serien nytt liv i form av en modern tappning av det klassiska spelet. 
 
Här tar du dig an rollen som en benhård soldat på en forskningsstation på planeten Mars, som blir invaderad av blodtörstiga demoner från helvetet. Det är helt enkelt upp till dig att plocka fram de tunga vapnen och skjuta hejvilt omkring dig, med hög hårdrock spelandes i högtalarna. 
 
När det begav sig beskrev vi spelet  "som att ta över en arg Arnold Schwarzeneggers kropp på rullskridskor i några timmar", som enligt mig är en väldigt träffsäker beskrivning. 
 

4. En hel del "Final Fantasy"

 
 
Om du fortfarande inte har doppat tårna i den japanska rollspelsserien "Final Fantasy" ännu eller känner dig nostalgisk är den här rean ett bra ställe att kika på, då det finns ett gäng titlar att välja mellan. 
 
På rean finns nämligen "Final Fantasy X & X-2 HD Remaster" (en samling av de två PS2-spelen med snyggare grafik), det fantastiska "Final Fantasy XV" till Xbox One, klassikern "Final Fantasy XII: The Zodiac Age" i ny tappning, fightingspelet "Dissidia - Final Fantasy NT" och "Final Fantasy Type-0 HD". 
 
Oavsett vilka tre titlar du väljer får du hundratals timmar fyllda med spännande äventyr, snygg grafik och minnesvärda berättelser. Köp spelen på Discshop.se.
 

5. Skräck att skrika åt

 
 
För den som gillar att skrämma upp sig själv finns det en hel del skräcktitlar i rean, som det oerhört ruggiga "Alien: Isolation" som låter dig fly från en hungrig xenomorph från filmerna eller de psykologiskt påfrestande "The Evil Within" och "The Evil Within 2" från regissören bakom "Resident Evil"-serien. 
 
Är du sugen på det sistnämnda finns det några spel att välja mellan, som "Resident Evil 4", "Resident Evil 5", "Resident Evil 6" och "Resident Evil: Origins Collection". 
 

Kolla in över 100 spel på Discshops rea här...

 
Vilka spel kan du tipsa om från rean? 
| 12 april 2021 13:30 |