Serie

Skribent

MovieZine

14 juni 2022 | 23:33

"Squid Game: The Challenge" kan göra dig till mångmiljonär på riktigt

En lycklig vinnare av 456 tävlande plockar hem drygt 46,5 miljoner kronor på riktigt i Netflix nya realityserie "Squid Game: The Challenge".
Netflix brutala succéserie ”Squid Game” ska få en spinoff - en realitytävling med den största casten och prispotten i tv:s historia.
 
456 deltagare kommer att tävla om 4.56 miljoner dollar, eller 46 miljoner kronor, i en kamp på liv och död. Okej, ingen kommer faktiskt bli dödad (hoppas vi) men det kan vara en fördel att vässa sina färdigheter i barnlekar som de som figurerar i den sydkoreanska thrillerserien.
 
Programmet beskrivs som ”en massiv tävling och ett socialt experiment fullt av spänning och twistar”, skriver Hollywood Reporter.
 
 
Inspirationen kommer alltså från publiksuccén och fenomenet ”Squid Game”, som hade premiär förra hösten. Där hamnade 456 personer i en serie dödslekar där en ensam vinnare kunde bli väldigt rik, medan alla andra eliminerades på våldsamma vis. Häromdagen bekräftade Netflix att en andra säsong är på väg.
 
Plus en realityserie alltså. ”Squid Game: The Challenge” kommer att spelas in i England i början av 2023. Castingen är öppen för engelsktalande personer från hela världen, och ja, det inkluderar även Sverige om någon av våra läsare vågar sig på en utmaning. Läs mer och ansök här...
| 14 juni 2022 23:33 |