Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juli 2019 | 15:55

Ingen Orlando Bloom som Legolas i den nya "Sagan om ringen"-serien

Orlando Bloom tycker nämligen att han ser för gammal ut för att kunna spela sin gamla karaktär från Peter Jacksons "Sagan om ringen"-filmer.
THR rapporterar att Orlando Bloom inte tror att han kommer att vara en del av den nya "Sagan om ringen"-serien hos Amazon Prime. Skådespelaren är redan involverad i en av Amazons mest påkostade serier hittills, "Carnival Row", som har premiär om drygt en månad.
 
Med tanke på att han redan är knuten till Amazon har många därför spekulerat kring att Legolas, en alv som i "Sagan om ringen"-filmerna är nästan 3000 år gammal, skulle ha kunnat knyta ihop de båda filmtrilogierna från Peter Jackson - med den nya Amazon Prime-serien.
 
- Det är kul, för jag minns att jag var på inspelningen tillsammans med Peter [Jackson] för 20 år sedan när han sade, "skulle det inte vara kul att föreställa sig hur man kommer vilja göra en remake". Vi var mitt upp i den här gigantiska inspelningen och jag minns hur jag tänkte att det aldrig skulle hända. Nu jobbar jag för Amazon och de håller på med att göra just det. Jag gillar att tänka på mig själv som tidlös, men... de har nog någon 19-åring som är redo att ta över. 
 
Han poängterar däremot att han inte vet något kring vad den kommande serien faktiskt kommer att handla om, mer än att den kommer att utspela sig långt (kanske tusentals år) före filmerna som regisserades av Jackson. Amazon presenterade teamet som kommer att arbeta bakom kulisserna med skapandet av serien för bara några dagar sedan, själva produktionen planeras dra igång i början av 2020 - så det finns väl fortfarande en chans att man hör av sig till Bloom. 
 
Tycker du att Bloom har blivit för gammal för att spela Legolas igen? Kommentera gärna nedan!
| 29 juli 2019 15:55 |