Film

Skribent

Thomas Linnaeus

4 juli 2023 | 11:00

Quentin Tarantinos “Kill Bill 3” blir aldrig av: “Det är inget för mig”

Istället för mer “Kill Bill” vill Tarantino att hans sista film ska bli “The Movie Critic”.
Vi lär aldrig få en tredje “Kill Bill” från Quentin Tarantino, skriver Deadline. Rykten har gått om att en tredje film skulle vara med Uma Thurman och hennes dotter Maya Hawke, men det verkar inte vara något som intresserar “Pulp Fiction”-regissören:
 
- Det är inget för mig. Min sista film handlar om en filmkritiker, en manlig sådan. Och den utspelar sig på 70-talet, berättar regissören i en intervju med DeMorgen.
 
Tarantino har många gånger uttalat sig om att han enbart vill göra 10 filmer. “The Movie Critic” blir hans sista projekt och här får vi se en filmkritiker som skriver för en porrblaska under 70-talet i soliga Kalifornien.
 
Rykten om en tredje “Kill Bill” har florerat sedan den andra volymen släpptes 2004. Här får vi se Uma Thurman som The Bride som ska ta kål på Bill och hans Deadly Viper Assassination Squad efter att de försökt döda henne.
 
Även Thurman har uttalat sig om en tredje film och hon är också pessimistisk:
 
- Jag kan egentligen inte berätta något om projektet. Men det har ju diskuterats genom åren, och jag tänkte verkligen att det skulle hända, men det var för väldigt länge sedan, berättade Thurman i en intervju med The Jess Cagle Show.
 
Hade du velat se “Kill Bill: Volume 3” istället för “The Movie Critic”?
| 4 juli 2023 11:00 |