Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 maj 2019 | 10:30

Quentin Tarantino har inte gett upp "Star Trek"-drömmen

Regissörens tionde (och sista?) långfilm kan ta honom ut i rymden. Här är det senaste.
Hur galet det än låter med en "Star Trek"-film i Tarantinos regi, så är det en "stor möjlighet" enligt honom själv. Vi rapporterade om planerna för första gången i december 2017. I veckan fick Slashfilm en uppdatering från filmskaparen, som är redo att ta sig an projektet så snart hans nya film är färdig.

- Det finns en väldigt stor möjlighet. Jag har inte pratat med dem på länge eftersom jag har varit upptagen med min film. Men vi har diskuterat en story och ett manus. Manuset har skrivits, och när jag kan sticka fram huvudet igen efter "Once Upon a Time in Hollywood" kommer vi att prata vidare om det.

Star Trek-nörden Quentin Tarantino är i sommar tillbaka med "Once Upon a Time in Hollywood", ett drama som utspelas i filmbranschen år 1969. Han har tidigare sagt att han kommer lägga av efter tio långfilmer, så frågan är om en rymdtur med "Star Trek" blir hans sista.
 
 
I samma intervju pratar Tarantino om varför hans senaste film "The Hateful Eight" blev omklippt till miniserie efter önskemål från Netflix (tyvärr finns den inte att se i det svenska utbudet).
 
- Jag tänkte, wow, det vore intressant att kunna använda mer av materialet vi spelade in. Och kan man sätta ihop dem i avsnitt? Jag ville göra ett försök.
 
Ser ni fram emot att åka med på Star Trek-äventyr med kapten Tarantino bakom spakarna?
| 1 maj 2019 10:30 |