Film

Skribent

Viktor Eriksson

19 oktober 2023 | 18:44

Quentin Tarantino besökte trupper i Israel för att “stärka moralen”

Filmregissören bor i dagsläget i både USA och Israel och är sedan 2018 gift med den israeliska sångerskan Daniella Pick.
Quentin Tarantino ska besökt en israelisk militärbas i södra Israel för att “stärka moralen” för Israels försvarsmakt skriver Israel War Room på sociala medier-plattformen X, tidigare känd som Twitter. Inlägget visar också en bild på “Inglourious Basterds”-regissören som poserar med lokala soldater. Det hela uppmärksammades först av The Hollywood Reporter.
 
 
Även välgörenhetsorganisationen Stand With Us, som verkar mot antisemitism, har laddat upp en bild på Instagram där Quentin Tarantino poserar tillsammans med ett israeliskt fan. En video på fotograferingen finns också Tiktok. I inlägget hyllar organisationen Quentin Tarantino och säger att han “besökte militärbaser, minglade med soldater och boende och väckte stor uppmärksamhet på sociala medier med selfies of videor”.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av StandWithUs (@standwithus)

 
Quentin Tarantinos representanter ska avböjt att kommentera det hela. Filmregissören har under flera år bott i både USA och Tel Aviv i Israel. Han är gift med den israeliska sångerskan Daniella Pick som han också har två barn med.
 
I skrivande stund planerar Israels försvarsmakt en eventuell markinvasion av Gaza i historiska Palestina till följd av att den terrorstämplade gruppen Hamas attackerat Israel.
| 19 oktober 2023 18:44 |