Spel

Skribent

Viktor Eriksson

29 februari 2024 | 18:30

PS Plus bjuder på ett av de bästa kampsportsspelen någonsin

Nya månad innebär fyra nya spel för PS Plus-användare.
Nu har Sony avslöjat vilka spel som kommer till spelabonnemanget Playstation Plus under mars 2024. Totalt kommer användare kunna koppla fyra nya spel till sitt Playstation Plus-konto från och med den 5 mars och fram till den 1 april.
 
De fyra spelen är:
 
 
“Destiny 2: The Witch Queen”, som tekniskt sett är en expansion till looter shootern “Destiny 2” som fokuserar på häxdrottningen Savathûn som är syster till Oryx som var antagonisten i det ursprungliga “Destinys” första expansion “The Taken King”. Expansionen lägger till nya uppdrag, platser, kartor för spelare-mot-spelare-matcher, mängder av ny utrustning samt en ny Raid.
 
 
"Sifu", som utan tvekan är ett av de bästa kampsportsspelen någonsin. I det spelar du som en mästare (sifu) för en kampsportsskola som vill hämnas sin fars död. Klassiskt så det förlår och i slutändan är “Sifu” mest en bra ursäkt till att äntligen få återskapa alla dina favoritactionscener från verk som “Oldboy”, “The Raid - Uppgörelsen” och hela Jackie Chans filmografi. Se till att slå på den kinesiska dubbningen också för extra känsla.
 
 
Smygarspelet “Hello Neighbor 2” där du försöker bryta dig in i hos din läskiga granne som känns som att han har “något i skjulet” så att säga. Grannens beteende modifieras av spelarens handlingar vilket gör att han lär sig dina taktiker med tiden. Resultatet är ett läskigt smygarspel som också är en snudda relaterbart. Som du kanske räknat ut är spelet uppföljaren till det ursprungliga “Hello Neighbor”.
 
 
"EA Sports F1 23" är slutligen kanske inte helt överraskande det officiella formel 1-racingspelet, alternativt den officiella Lewis Hamilton-simulator ifall du är en av de personerna. Även om F1-racing kanske inte är din grej kan det vara värt att veta att utvecklingen hanteras av Codemasters, som innan "F1"-spelen gjorde älskade racingtitlar som “Dirt” och “Colin McRae Rally”
| 29 februari 2024 18:30 |