Film

Skribent

Miriam Sposito

31 juli 2018 | 12:00

Priyanka Chopra aktuell för "Cowboy Ninja Viking"

Kanske får vi se Chris Pratt och Priyanka Chopra utveckla en romans i filmen?
Priyanka Chopra, som just nu medverkar i serien "Quantico", är i förhandling om att vara med i den nya filmen ”Cowboy Ninja Viking”. Variety skriver att rollen var väldigt eftertraktad, men att kemin mellan Priyanka Chopra och Chris Pratt som också ska medverka i filmen, funkade väldigt bra. 
 
Bollywood-skådespelaren Priyanka Chopra har medverkat i många indiska filmer, men fick sitt stora genombrott i världen när hon spelade Alex Parrish i serien "Quantico" och med filmen "Baywatch". Kanske blir "Cowboy Ninja Viking" hennes nästa stora roll? 
 
Filmen är baserad på Image Comics serieroman med samma namn, som är skriven av A.J. Lieberman och illustratören Riley Rossmo och handlar om en hemlig organisation som skapar agenter som kallas för ”triplets”, då de kombinerar talanger från tre olika personligheter. Filmen följer Chris Pratt, en lönnmördare som kombinerar talangerna av en cowboy, en ninja och en viking.

Om Priyanka Chopra blir aktuell i filmen ska hon spela psykologen Sara Nix och det har rapporterats om att vi kanske får se en romans utspela sig mellan Chopra och Pratt. Filmen har premiär 28 juni 2019.
| 31 juli 2018 12:00 |