Film

Skribent

Miriam Sposito

10 augusti 2018 | 14:00

Prinsessorna i "Röjar-Ralf 2" får moderna makeovers

Så här har vi nog aldrig sett Disneyprinsessorna förut!
Vi har sen tidigare fått reda på att ”Röjar Ralf 2” kommer handla om Ralf och Vanilja Von Sockertopp som tar sig ut från videospelsvärlden till internet-världen för att leta på en reservdel som kan rädda Vaniljas tv-spel. I filmen kommer Vanilja träffa på ett gäng kända Disneyprinsessor, som vi har kunnat se på trailers som släpptes tidigare i sommar.

Men nu har Entertainment Weekly släppt en bild som visar prinsessornas nya look i filmen. Vanilja har en väldigt laid-back stil som inspirerar resten av prinsessorna att sätta på sig mer bekväma kläder, som av bilden att döma verkar ha på sig skräddarsydda kläder anpassat till varje prinsessas historia.
 
 
– Jag är väldigt stolt över att min karaktär är en Disneyprinsessa med en mänsklig midja. Jag älskar att hon är en prinsessa men har på sig en tjocktröja, och hon inspirerar dem alla att ha på sig bekväma kläder, berättar Sarah Silverman som är rösten bakom Vanilja.
 
– Att kunna jobba med dessa karaktärer på ett sätt som är roligt och mänskligt… de är så ikoniska, men för mig så kändes det som om de var fast i en annan tid som gjorde det svårt för mig att identifiera mig med dem eller förstå dem, säger regissören Rich Moore som tillsammans med Phil Johnston ska regissera filmen.
 
Moore menar på att prinsessorna nu har fått en mänsklig sida också, som förhoppningsvis ska göra att de känns mer som riktiga personer.
 
 
Filmen får svensk biopremiär 1 februari 2019.
| 10 augusti 2018 14:00 |