Film

Skribent

MovieZine

24 september 2020 | 14:15

Premiärerna på Disney+ i oktober 2020

Här är alla nya filmer och serier som släpps på svenska Disney+ i oktober.
Spelfilmen om Aladdin, en ny serie för alla NASA-nördar och Pixars senaste fantasysuccé är några av höjdpunkterna på Disney+ i oktober. Den nylanserade streamingtjänsten presenterar här sina kommande premiärer. Observera att fler titlar kan tillkomma, och alla datum kan ändras.
 
 

Ny säsong av "The Mandalorian"

 
 
The Mandalorian och the Child fortsätter sin resa genom en farlig galax i den kaotiska tiden efter det Galaktiska Imperiets fall. Längs vägen stöter de på både fiender och samlar allierade. Bland regissörerna för den nya säsongen finns bland andra Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed och Robert Rodriguez. Premiär 30 oktober med ett nytt avsnitt varje fredag.
 

Premiär för Pixars äventyr "Framåt"

 
 
Gör dig redo att dyka in en fantasivärld och låt Pixar presentera dig för två alvbröder i tonåren som ger sig ut på en extraordinär resa för att ta reda på om det fortfarande finns magi i världen... Den 23 oktober kommer "Framåt" till Disney+. 
 

Uppskjutning för rymdserien "The Right Stuff"

 
 
Vad krävs det för att vara först? Skulle du riskera allt? Hur föds legender? Det är frågorna som ställs i den nya serien på åtta avsnitt från National Geographic. Följ med när ambitiösa astronauter och deras familjer blev kändisar över en natt i en kamp om pengar, kändisskap och odödlighet. Premiär 9 oktober med ett nytt avsnitt varje fredag.
 

För dig som inte får nog av Olof

 
 
Nu avslöjas den hittills okända historien om Olof, den oskyldiga, insiktsfulla och sommarälskande snögubben som smälte allas hjärtan i "Frost"-filmerna. I den nya animerade kortfilmen "Det var en gång en snögubbe" får vi följa Olofs första steg i livet och när han börjar sökandet efter sin identitet i de snötäckta bergen utanför Arendelle. Premiär 23 oktober.
 

Alla premiärer på Disney+ i oktober

 
Aladdin (2 oktober)

The Right Stuff (9 oktober)

Clouds (16 oktober)

Meet the Chimps (16 oktober)

Ever After: A Cinderella Story (16 oktober)

Framåt (23 oktober)

Det var en gång en snögubbe (23 oktober)

Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian (23 oktober)

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn (23 oktober)

Poppers pingviner (23 oktober)

The Mandalorian, säsong 2 (30 oktober)

Big Hero 6, säsong 2 (30 oktober)
 

Läs också: Därför finns inte alla dina favoritserier på Disney+

 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Vad tycker ni om utbudet på Disney+ så här långt? Tyck till nedan.
| 24 september 2020 14:15 |