Serie

Skribent

MovieZine

29 januari 2024 | 12:45

5 höjdpunkter på HBO Max i februari 2024

Mer "Tokyo Vice" bland de nya serierna, dokumentärerna och filmerna som kommer till svenska HBO Max i februari.
Medan alla snackar om "True Detective" så finns det lyckligtvis mer än så att upptäcka på HBO Max. Streamingjätten presenterar nu månadens nya filmer och serier för februari.
 
Snart kan vi se fram emot mer Hollywood-dramatik i en ny säsong av "Feud" samt återvända till Japans yakuza-värld i "Tokyo Vice". Och så ska Larry David tacka för sig.
 

The Unbreakable Tatiana Suarez (dokumentär) - premiär 1 februari

 
HBO Sports-dokumentärfilm "The Unbreakable Tatiana Suarez" beskrivs som en inspirerande berättelse om en idrottares passion och uthållighet. Dokumentären berättar om drivkraften hos MMA-fightern Tatiana Suarez, när hon förbereder sig för att gå in i ringen igen efter ett nästan fyra år långt skadeuppehåll från sporten.
 
 

Curb Your Enthusiasm (säsong 12) - premiär 5 februari

 
Den prisbelönade komediserien återvänder med den sista säsongen. Larry David spelar en fiktiv version av sig själv. Larry har allt: pengar, trygghet, berömda vänner, en entusiastisk fru och ett fantastiskt Hollywoodhem. Så varför är han fast besluten att göra sitt liv till en enda stor röra? I sista säsongen ser vi Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson, Vince Vaughn och Tracey Ullman. 10 avsnitt, släpps veckovis.
 
 

Feud: Capote vs. The Swans - premiär 7 februari

 
Andra delen av Ryan Murphys antologiserie "Feud" är baserad på bästsäljaren ”Capote’s Women: A True Story of Love, Betrayal, and a Swan Song for an Era” av Laurence Leamer. Den hyllade författaren Truman Capote (Tom Hollander) omgav sig med en krets av samhällets mest framstående kvinnor - rika, glamorösa societetsdamer som definierade en svunnen era av överklassens New York, han gav dom smeknamnet "svanarna". 8 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.
 
 

Tokyo Vice (säsong 2) - premiär 8 februari

 
"Tokyo Vice" är en kritikerrosad kriminaldramaserie om Tokyo på slutet av 90-talet, där ingenting och ingen är som det ser ut på ytan. I säsong två dras vi djupare in i huvudstadens kriminella undre värld när Jake Adelstein (Ansel Elgort) inser att hans liv och även de personer han står nära, är i fara. 10 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.
 
 

The Tourist (säsong 2) - premiär 16 februari

 
Efter ett år av att ha rest världen runt och gömt sig har Elliot (Jamie Dornan) och Helen (Danielle Macdonald) sakta börjat bygga upp ett lugnt och stabilt liv tillsammans som pojkvän och flickvän. Men när Elliot får ett meddelande från någon från hans förflutna som vill träffas, reser paret tillbaka till Irland och bestämmer sig för att det äntligen är dags för Elliot att återupptäcka sina rötter. 6 avsnitt. Två avsnitt släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.
 

Fler nya filmer och serier på HBO Max i februari:

 
• Skazana – Säsong 2 har premiär 1 februari, alla 8 avsnitt släpps på premiärdagen.
• Chasing Flavor with Carla Hall – Premiär 1 februari, alla 6 avsnitt släpps på premiärdagen.
• Jiu Jitsu (film) – Tillgänglig 2 februari
• The Dinner (film) – Tillgänglig 2 februari
• The Brave One (film) – Tillgänglig 2 februari
• Whiteout (film) – Tillgänglig 2 februari
• They Called Him Mostly Harmless (dokumentärfilm) – Premiär 8 februari
• Justice League: Warworld (film) – Tillgänglig 10 februari
• Ninja Kamui (Adult Swim) – Tillgänglig 11 februari
• The Truth About Jim (dokumentärserie) – Premiär 15 februari, alla 4 avsnitt släpps på premiärdagen.
• Last Week Tonight with John Oliver – Säsong 11 har premiär 19 februari, 30 avsnitt.
• Young Sheldon – Säsong 7 har premiär 21 februari, 14 avsnitt som släpps veckovis.
| 29 januari 2024 12:45 |