Serie

Skribent

MovieZine

30 november 2020 | 21:00

Premiärer i december på Comhem Play+

Nu blir det svensk tv-premiär för dramakomedin "The Rookie" med Nathan Fillion i huvudrollen.
Snart är juliga december här. Årets mysigaste månad med julmys, filmtittande och ännu mer filmtittande. Bland månadens exklusiva premiärer på Comhem Play+ hittas den hyllade filmen "Charter" som blir Sveriges Oscarsbidrag samt serien "The Rookie".
 

Svensk premiär för "The Rookie"

 
Nya dramakomediserien "The Rookie" visas i Sverige för första gången. Serien följer medelåldersmannen Johan Nolan (Nathan Fillion, "Firefly") som lämnar småstadslivet för att bli polis i Los Angeles. Det visar sig dock att det inte är så enkelt att börja om igen, åtminstone inte när du är polisakademins äldsta aspirant. Premiär 3:e december.
 

Helen Mirren är "Catherine The Great"

 
Premiär för miniserien "Catherine the Great", som tidigare visats på HBO Nordic. Oscarsvinnaren Helen Mirren spelar som den omtalade monarken och politikern som styrde det ryska imperiet och fick omvärlden att se på Ryssland med nya ögon under 1700-talet. Premiär 24:e december.
 

"River" med Stellan Skarsgård

 
Den spännande BBC-kriminalserien med Stellan Skarsgård har tidigare gått på Netflix. Följ John River (Stellan Skarsgård) som är en lysande mordutredare, men har en psykisk ohälsa som sätter käppar i hjulet för honom. Serien består av 6 avsnitt och släpps 20:e december.
 

Filmtips i december

 
Tack vare sitt samarbete med Nordisk Film är Comhem Play+ först med deras biofilmer på streaming. Just nu kan du till exempel se "Min pappa Marianne" och "1917" exklusivt på tjänsten. Den 1 december släpps dramat "Dark Waters" med Mark Ruffalo, och den 13 december kommer omtalade svenska "Charter".
| 30 november 2020 21:00 |