DC Fandome

Skribent

Jonatan Blomberg

17 oktober 2021 | 00:15

Premiärdatum och stjärtbebisar i underhållande "Peacemaker"-trailer

HBO Max avslöjar att den officiella spinoffserien till James Gunns "The Suicide Squad" får premiär den 13 januari.
DC-karaktären Peacemaker introducerades i James Gunns underhållande och blodiga "The Suicide Squad"-film tidigare i år, men får nu alltså en officiell fortsättning (även den skapad av Gunn). John Cena vann över många fans med sin tolkning av karaktären senast och verkar onekligen ha slagit in på samma (redan lyckade) spår i fortsättningen av berättelsen.  
 
Peacemaker beskrivs som en man som helhjärtat vill skapa fred på Jorden, oavsett vad det kostar... och det spelar ingen roll hur många människor han måste döda för att nå fram till freden. I den nya trailern får vi även lära oss om stjärtbebisar, hans husdjursörn och minst sagt skakiga förhållande med sin farsa. Om du gillade "The Suicide Squad" tidigare i år, så verkar "Peacemaker" helt klart vara ett måste.
 
 
Vid sidan om Cena i huvudrollen som "Peacemaker" så kommer vi även att få se skådespelarna Jennifer Holland ("The Suicide Squad"), Steve Agee ("The Suicide Squad"), Chukwudi Iwuji, ("Designated Survivor"), Robert Patrick ("Scorpion"), Freddie Stroma ("UnREAL"), Nhut Le ("Kroll Show") och Danielle Brooks ("Orange is the New Black") dyka upp framöver kameran under den första säsongen.
 
Gunn har skrivit alla åtta avsnitten till "Peacemaker" och har även regisserat fem av dessa totalt. Det första avsnittet får premiär den 13 januari hos HBO Max, det kan dock möjligtvis innebära att vi får vänta på avsnittet till den 14 januari här i Sverige (beroende på när på dygnet det släpps i USA).
 

Läs också: Så blir HBO Max i Sverige - pris, utbud & lanseringsdatum

 
Kommer du att ge John Cena och "Peacemaker" en chans i början av 2022? Kommentera gärna nedan!
| 17 oktober 2021 00:15 |