Serie

Skribent

Annons

16 januari 2023 | 11:10

Premiär: Streama ”The Last of Us” hos HBO Max idag

Det unisont hyllade spelet har nu fått sig en rejält lovande filmatisering. Den bästa tv-spelsadaptionen någonsin, skriver kritikerna. Så här streamar du den i Sverige.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners.
 
En förödande pandemi ödelägger världen. En smugglare vid namn Joel beger sig ut på en lång resa mot Salt Lake City tillsammans med en fjortonårig flicka, Ellie. Hon är nämligen mänsklighetens sista hopp...
 
Spelmakarna Naughty Dogs mästerverk till berättelse har nu fått liv utanför gamingvärlden i en nio avsnitt lång serie, där första avsnittet sträcker sig mot långfilmslängd. Från och med idag kan du streama ”The Last of Us” hos HBO Max och spara 34 % (1068 kr) om du tecknar ett helårsabonnemang*.
 
 
Häng med Joel och Ellie i en känslomässigt berörande resa om förlorat faderskap och ängslan för ensamhet i ett raserat USA. Oavsett om du sedan tidigare är bekant med spelet eller ej så är detta en hjärtskärande historia som ingen (absolut ingen) bör missa.
 
”The Last of Us” är skapad av hjärnorna bakom tv-spelförlagan och kritikerrosade ”Chernobyl”. I huvudrollerna hittar vi Pedro Pascal och Bella Ramsey.
 

Här kan du registrera dig hos HBO Max och streama ”The Last of Us”.

 
*699 kr om du betalar 12 månader i förskott, det motsvarar endast 58, 25 kr/månaden.
| 16 januari 2023 11:10 |