SPONSRAT

Skribent

Annons

24 april 2018 | 21:00

John Cusack löper amok i "Blood Money"

Tre vänner hittar hans stulna pengar. Nu gör John Cusack allt för att återfå dem. Thrillern "Blood Money" finns nu att streama.
John Cusack har länge varit ett stort namn i Hollywood, och han är en av filmvärldens mest rutinerade skådespelare. Karriären började för mer än 40 år sedan, och redan som tolvåring medverkade han i teaterproduktioner och lånade ut sin röst till reklamfilmer.

Cusack har flera oförglömliga roller på sin repertoar. Vi glömmer till exempel inte hans roll som Rob Gorden i "High Fidelity" eller då han spelade Craig Schwartz i "I huvudet på John Malkovich". Han lockas onekligen till filmer som ger honom okonventionella karaktärer - vilket också är något han gör bra.

I hans nya film, "Blood Money", spelar Cusack ännu en komplex personlighet, nämligen storsvindlaren Winger Miller som har stulit massvis pengar från sina kunder och nu flyr undan myndigheterna. I sitt flyktförsök förlorar han pengarna i en flod - och de dyker upp mitt framför näsan på tre unga vänner på en campingresa i vildmarken. De tre bestämmer sig att behålla pengarna, och medan de flyr från Miller börjar deras girighet så småningom vända dem mot varandra.
 
 
Förutom Cusack syns flera nya stjärnskott i rollistan, bland annat Ellar Coltrane som hyllades stort för sin genombrottsroll i "Boyhood", och Willa Fitz gerald, som känns igen från tv-serierna "Scream" och "Gotham".De två unga skådespelarna har bara gott att säga om sitt samarbete med John Cusack, och de tog chansen att lära sig av honom. Willa Fitzgerald berättar:

- John är en sådan kraft, det var ett nöje att arbeta med honom. Han har så många nytänkande idéer.

Ellar Coltrane håller med, men blev också lite skrämd av John:

- John skrämmer en, men han är också bred och extremt kreativ.
 
 
Se vem som får alla pengarna när "Blood Money" nu släpps i Sverige. Köp eller hyr filmen digitalt här...
| 24 april 2018 21:00 |