SPONSRAT

Skribent

Annons

28 augusti 2017 | 19:00

Premiär för actionthrillern "Black Butterfly" - se den på iTunes redan ikväll

Två av Hollywoods största manliga stjärnor kolliderar i en ny thriller. Se trailern till "Black Butterfly" här! (Detta är en annons från Sandrew Metronome.)
Både Antonio Banderas och Jonathan Rhys Meyers har förtjänat statusen som prisbelönta och kritikerrosade Hollywoodstjärnor. Nu delar de på huvudrollen i nya thrillern ”Black Butterfly” som har skandinavisk premiär idag, 28 augusti.
 
 

”Ett slags Stockholmssyndrom”

 
”Black Butterfly” utspelar sig i en liten bergsstad som brottas med en serie av kidnappningar och mord. Här bor Paul (Banderas), en tillbakadragen författare som har lidit av skrivkramp sedan hans fru försvann. Jonathan Rhys Meyers spelar Jack, en gåtfull och hetlevrad luffare.
 
När Pauls och Jacks vägar korsas på ett lokalt matställe, erbjuder Paul en sovplats åt Jack. Detta förvandlas snabbt till en dödlig situation. Jack banar sin väg in i Pauls arbete och försöker ta över hans liv.

- Syftet med storyn är att göra dig så förvirrad som möjligt. Vem är den här killen? Han reser längs vägarna i hopp om att hitta nya offer, berättar Jonathan Rhys-Meyers.

- Under färden väljer han Antonio Banderas som sitt byte eftersom han är en man i en desperat situation. Därefter startar ett slags Stockholmssyndrom och de utagerar detta mycket intrikata, komplexa spel med varandra.
 
 

Spänning med två av Hollywoods största namn

 
Med storfilmer som ”Evita” och ”Desperado”, respektive hyllade serier som ”The Tudors” och ”Vikings”, har Antonio Banderas och Jonathan Rhys-Meyers behållt sin status som två av Hollywoods populäraste huvudrollsinnehavare. Rhys-Meyers hyllar sin motspelare.

- Jag hade aldrig träffat Antonio innan vi gjorde den här filmen. Men jag har givetvis sett honom i många. Jag växte upp med hans filmer som tonåring. Antonio, han är helt enkelt en vacker man. Han är snäll, han är generös, han är intelligent.

Filmen har redan fått lysande recensioner. Särskilt Banderas och Rhys Meyers har fått mycket beröm för sina rolltolkningar. Dessutom får berättelsens många oförutsägbara vändningar tittarna till att sitta på stolkanterna tills de sista eftertexterna lämnar skärmen!

”Black Butterfly” finns nu att hyra eller köpa digitalt via Plejmo, iTunes, SF Anytime, Viaplay och Google Play.
 
 

Tävling!

 
I samarbete med Sandrew Metronoms lottar vi ut 5 vouchers, som låter dig hyra ”Black Butterfly” utan kostnad. Besök instagram.com/moviezine för att läsa mer om hur du tävlar.
| 28 augusti 2017 19:00 |