SPONSRAT

Skribent

Annons

22 maj 2018 | 18:00

Actionthrillern "Battle Drone" släpps idag

The Expendables möter The A-Team och en ond RoboCop. Kolla in trailern!
"Battle Drone" följer en grupp specialtränade legosoldater som skickas till Tjernobyl. Deras uppdrag är att hitta och hämta de vapen som ligger gömda i en gammal fabriksbyggnad. Väl framme blir de attackerade av en livsfarlig robotdrönare, och gruppen inser att de lockats in i en fälla. Planen var istället att demonstrera detta högteknologiska vapen för potentiella kunder som kan följa allting via live-länk. Gruppen måste använda alla sina förmågor och samarbeta för att ta sig ut och tillbaka till säkerheten.

Filmen är skriven och regisserad av Mitch Gould, en tidigare stuntman som nu tar steget bakom kameran. Efter många år inom actionfilm har han en god förståelse för vad publiken vill ha ut av denna typ av film. "Battle Drone" är fylld av adrenalinstinna slagsmål, bullettime-scener och feta actiondrönare.

Med en cocktail av action och komedi lägger sig "Battle Drone" genremässigt nära succéfilmer som "The Expendables" och "The A-Team". Gillar du den typen av film så väntar här 93 actionpackade minuter.
 
 
"Battle Drone" släpps på video-on-demand i Sverige tisdagen 22 maj och kan köpas och hyras här.
| 22 maj 2018 18:00 |