Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 augusti 2018 | 21:45

Porrdramat "The Deuce" kommer tillbaka med ny satsning i höst

David Simon: "Det här var en tid då det faktiskt antogs att hårdporr skulle bli ett naturligt inslag i amerikansk kultur".
Fem år har passerat för våra karaktärer sedan vi fick lära känna dem för ett knappt år sedan, i den första säsongen av "The Deuce". Från porrindustrins första stapplande steg under den första säsongen, befinner vi oss nu i dess guldålder. Disco, punk, poliskorruption, maffian och politisk tolerans hinner också avverkas i den kommande säsongen.
 
David Simon, seriens skapare, har även lite kort kommenterat valet av tidsperioden den andra säsongen av "The Deuce" utspelar sig i, nämligen slutet av 70-talet.
 
- Det här var en tid då det faktiskt antogs att hårdporr skulle bli ett naturligt inslag i amerikansk kultur. Och så skulle det också bli, till en viss utsträckning, även om det inte blev på det sätt som våra huvudpersoner föreställt sig.
 
Stillbild från den första säsongen av "The Deuce". 
 
Både James Franco och Maggie Gyllenhaal är tillbaka i sina hyllade roller, samtidigt som de får hjälp framför kameran av Gary Carr, Gbenga Akinnagbe, Margarita Levieva, Dominique Fishback, Emily Meade, Lawrence Gilliard, Jr., Chris Bauer, Michael Rispoli, Chris Coy, Luke Kirby och Jamie Neumann.
 
Den andra säsongen av "The Deuce" får premiär (hos HBO Nordic) den 10 september och kommer att bestå av totalt nio avsnitt.
 
Vad tyckte du om den första säsongen av "The Deuce"? Kommer du att fortsätta titta på serien nu under hösten? Kommentera gärna nedan! 
| 8 augusti 2018 21:45 |