Film

Skribent

Josefine Krischausky

8 februari 2022 | 19:40

Pixar överraskar med spännande trailer till "Lightyear"

I juni har det blivit dags att för att lära oss mer om astronauten och hans tidiga äventyr "to infinity and beyond".
Det har redan gått rykten om att en trailer till "Lightyear" skulle släppas i samband med årets Super Bowl, natten till den 14 februari. Men redan nu bjuds vi på en ny, ingående titt på det kommande rymdäventyret från Pixar.
 
"Lightyear" låter oss möta den mänsklige astronauten som kom att inspirera leksaken i "Toy Story"-filmerna. Buzz historia berättas här med fokus på ett speciellt uppdrag, där han ger sig iväg på en intergalaktisk färd till en annan värld, full av främmande varelser och gigantiska mördarrobotar. Vid sin sida har han dock den sällskapliga robotkatten Sox, som vi nu får en ordentlig introduktion till. 
 
Se den nya trailern, som visar upp färgstarka bilder med humor såväl som spännande action, här:
 
 
"Lightyear" är regisserad av den erfarna Pixar-animatören Angus MacLane, som tidigare har arbetat på produktioner som "Hitta Doris", "WALL-E", "Upp" och två "Toy Story"-filmer. Rösten till Buzz görs av Chris Evans, och i övriga roller hör vi bland andra Keke Palmer, Taika Waititi, Josh Brolin och Uzo Aduba.
 
Disney har tidigare under pandemin valt att låta Pixars filmer gå direkt till streaming, och även vårens "Röd" blir utan biopremiär. Detta gäller i nuläget dock inte för "Lightyear", som förväntas gå upp på vita duken den 17 juni. 
| 8 februari 2022 19:40 |