Film

Skribent

Melody Sasha Ohlsson

23 september 2023 | 14:00

Pinhead byter sida och slåss mot demoner i ny trailer för "The Exorcists"

Doug Bradley från "Hellraiser" är nålfri och redo att bekämpa ondska istället för att skapa den i en ny skräckfilm om en komplicerad exorcism.
Studion The Asylum har släppt trailern till sitt nästa projekt The Exorcists, en skräckfilm med ungefär samma grundidé som Exorcisten från 1973 men här med en ännu svårare ondska att bekämpa.
 
I The Exorcist hyr fadern till ett besatt barn in tre experter på exorcismer för att rädda hans son från ett öde värre än döden men det visar sig att demonen bara är en slags grindvakt för en mycket större ondska som kommer att släppas lös på jorden om exorcisterna inte lyckas fördriva den. 
 
Doug Bradley, mest känd som Pinhead i alla ”Hellraiser”-filmer förutom den senaste, spelar Fader Patrick Ryan, en präst som är en del av trion som ska rädda barnet.
 
 
De andra två rollerna som beskyddare har Denice Duff och Kate Hodge. Denice Duff har rollen som Syster Caroline och har tidigare synts i roller i projekt som ”Frogtown II” och ”Song of the Vampire”. Kate Hodge spelar prästen Melody Bates i The Exorcists men är tidigare mest känd för sin roll som Michelle i ”Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III”.
 
The Exorcists släpps digitalt den 29 september samt dyker upp på vissa valda biografer i USA. 
| 23 september 2023 14:00 |