Spel

Skribent

Anders Eklöf

25 maj 2023 | 12:00

Peter Parker visar upp sin svarta dräkt i "Marvel's Spider-Man 2"

Venom, Kraven the Hunter och Lizard skapar kaos i New York City i den kommande uppföljaren.
Under gårdagskvällen sändes Playstation Showcase på Youtube, där en rad nya och kommande spel visades upp. Ett av dessa var "Marvel's Spider-Man 2" av Insomniac Games, som släpps till Playstation 5 någon gång i höst.
 
Spelet har fortfarande inte fått något konkret släppdatum, men vi har i alla fall fått se en hel del från spelet, där skurken Venom (spelad av Tony Todd, "Candyman") dyker upp och gör livet surt för Peter Parker och Miles Morales.
 
 
 
I trailern får vi bland annat se Peter Parker i den klassiska svarta symbiotdräkten (dök först upp i serietidningarna i Amazing Spider-Man #252 från 1984), samt skurken Kraven the Hunter.
 
Dessutom kämpar Peter och Miles mot en enorm version av Lizard genom New York City, vilket ser oerhört episkt ut.
 
 
"Marvel's Spider-Man" släpptes till Playstation 4 2018 och har sedan dess kommit i en nyversion till Playstation 5 och PC. Spelet fick en kortare uppföljare i form av "Marvel's Spider-Man: Miles Morales". Båda spelen är riktigt bra, så jag ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i tvåan.
 
Vi vet även att Insomniac Games arbetar på ett spel om Marvel-mutanten Wolverine, men än så länge vet vi väldigt lite om det.
 
"Marvel's Spider-Man 2" kommer till Playstation 5 någon gång i höst.
 
Vad tycker du om "Marvel's Spider-Man"-spelen?
| 25 maj 2023 12:00 |