Film

Skribent

Användare borttagen

14 maj 2019 | 10:30

Peter Jackson tackade nej till att regissera "Aquaman"

Istället satsade Warner Bros på James Wan, och det gick inte så illa det heller.
Warner Bros har spännande saker i faggorna för sina DC-karaktärer med titlar som "Joker", "Birds of Prey" och "Wonder Woman 1984". Deras mest framgångsrika film "Aquaman" ska också få en uppföljare, där James Wan förväntas återvända till registolen.
 
Men studion hade inte skräck-regissören i huvudet från första början när det kom till projektet. I en intervju med Empire berättar Peter Jackson att han tillfrågades av filmstudions tidigare exekutiv Kevin Tsujihara att regissera fiskmannen vid två olika tillfällen. 
 
- Han (Kevin) frågade: Är du ett fan av "Aquaman"? Jag sa nej, och sex månader senare frågar han igen: Peter, är du ett fan av "Aquaman"? Jag sa ännu en gång: "Nej. Kevin, jag har redan sagt det till dig att jag inte är en superhjälte-kille, jag läste Tintin."
 
- Det är svårt att göra film. Jag vill endast vara inblandad i saker som jag har passion för. Jag förväntar mig inte att göra något nytt inom de närmaste två åren. 
 
Med detta kan man konstatera att Jackson inte kommer ligga bakom någon superhjälterulle inom den närmaste tiden. Vi får helt enkelt se vad hans nästa projekt blir. 
 
Om Peter Jackson skulle göra en superhjältefilm, vilken karaktär tycker du han ska göra? Kommentera nedan! 
| 14 maj 2019 10:30 |