Film

Skribent

Tobias Andersson

10 maj 2023 | 17:30

Pedro Pascal i ny rysare från ”Barbarian”-regissören

”The Last of Us”-stjärnan hoppar på den hajpande regissören Zach Creggers nya projekt. Filmen sägs bli en episk rysare med flera sammanflätade historier.
Pedro Pascal får chansen att skriva på allt fler och fler omsusade filmprojekt. Efter storsuccéer som ”The Mandalorian” och ”The Last of Us” har han blivit en av de mest eftertraktade skådespelarna i Hollywood, just nu.
 
Hans nästa stora grej blir att samarbeta med regissören Zach Cregger. Du vet, han som tillsammans med Bill Skarsgård skrämde oss med ”Barbarian” som blev en av förra årets mest omtalade och hyllade skräckfilmer. Än så länge har det varit locket på gällande Creggers nästa film men vad vi nu vet är att Pedro Pascal ska han en (förmodligen stor) roll och att titeln blir ”Weapons”, skriver The Hollywood Reporter.
 
Det lilla vi hittills vet om ”Weapons” är att den beskrivs som en skräckepos där flera olika berättelser binds samman med lite liknande tonalitet som dramafilmen ”Magnolia” från 1999.
 
Ska han skrämmas eller bli skrämd? Pascals roll i kommande "Weapons" är i dagsläget oklar.
 
Efter debutfilmen ”Barbarian” blev Zach Cregger ett hett regissörsnamn. Trots att han endast har en film med sig i bagaget så betalade New Line Cinema stora summor för att få rättigheterna till den kommande ”Weapons”, en unik affär med en regissör som tidigare bara gjort en film.
 
Preliminärt ska inspelningen starta i höst.
| 10 maj 2023 17:30 |