Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 februari 2022 | 10:30

Barnförbjudna "Peacemaker" är officiellt klar för en andra säsong

Nu finns dessutom hela den första säsongen av James Gunns "Peacemaker" tillgänglig hos HBO Max.
"Peacemaker" har sedan premiären i januari växt fram som en av årets mest underhållande och populära tv-serier. Handlingen kretsar kring John Cenas antihjälte Christopher "Peacemaker" Smith, som vi lärde känna redan i fjol genom James Gunns långfilm "The Suicide Squad". Serien är en direkt fortsättning på filmen och introducerade ett gäng nya karaktärer och ett nytt blodigt uppdrag, med hela vår planets öde i händerna på den hemliga lilla gruppen. 
 
Den första säsongen avslutades dock med ett finalavsnitt som tycktes knyta ihop alla lösa trådar och hade mycket väl kunnat ta slut där. Men lyckligtvis avslöjade Gunn att gänget officiellt har fått grönt ljus för en fortsättning hos HBO Max. Det har tidigare även varit snack om att Gunn möjligtvis har en ytterligare spinoff-serie på gång, med en annan DC-karaktär i huvudrollen... och med tanke på en viss scen i finalavsnittet så har det redan börjat spekuleras kring huruvida vi redan kanske fått se vem den potentiella spinoffen kan tänkas ha i huvudrollen.
 
Här kan du se vårt snack med John Cena och James Gunn om den första säsongen av "Peacemaker":
 
 
Det är i nuläget fortfarande oklart när vi kan förvänta oss att få se en fortsättning av "Peacemaker" hos HBO Max. Gunn har ju sin lilla Marvelfilm "Guardians of the Galaxy Vol. 3" och en julspecial kring Guardians of the Galaxy-gänget att få klar först, innan han kan återvända till sina avsevärt mer barnförbjudna DC Comics-karaktärer på nytt.
 

Läs också: James Gunn och John Cena berättar allt du behöver veta om "Peacemaker"

 
Vad tyckte du om den första säsongen av "Peacemaker"? Kommer du att fortsätta att titta på nästa säsong också? Kommentera gärna nedan!
| 17 februari 2022 10:30 |