Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 december 2013 | 12:01

Paul Walkers nya film kommer om två veckor

En av filmerna som Paul Walker hann spela in innan sin död är dramathrillern "Hours". Om bara två veckor, den 18 december, finns den ute på DVD i Sverige.

Filmen har ett mer allvarligt upplägg än flera av de actionthrillers som Walker blivit känd genom. "Hours" utspelar sig i New Orleans när orkanen Katrina slår till med full kraft. Nolan (Paul Walker) kämpar för sin och sin gravida hustrus (Genesis Rodriguez) överlevnad.

Inte heller i USA finns det några planer på att flytta på premiären. Där släpps "Hours" på bio bara några dagar tidigare, den 13 december.

- Paul hade velat att vi gick vidare med filmen. Han var otroligt stolt över den. Vi gjorde en promotionturné härom veckan och jag minns hur exalterad han var över att folk skulle få se filmen, säger filmens producent Peter Safran till THR.

- Han såg fram emot att bevisa att han är en skådespelare. Han hade letat efter ett projekt som visar upp hans skådespelartalanger, det är något han sällan får chansen att visa.

Förutom "Hours" och "Fast & Furious 7", som var under inspelning när Paul Walkers dödskrasch inträffade, har han hunnit medverka i actionfilmen "Brick Mansions", skriven av Luc Besson. Den får sin premiär under 2014.

| 3 december 2013 12:01 |