Film

Skribent

Alexander Dunerfors

17 september 2016 | 10:00

Paul Walkers karaktär kan återvända till ”Fast & Furious”

Vi kanske inte har sett det sista av Paul Walkers Brian O’Conner i "Fast & Furious" än.
Logiken brukar säga att när en skådespelare är död, är hans karriär dessvärre över. Men ”Fast & Furious”-filmerna följer inte alltid logikens lagar. Nu talas det om en comeback för Paul Walkers karaktär Brian.

Pauls bror Caleb berättar för Entertainment Tonight att Vin Diesel smider på en plan:

- Jag pratade med Vin i telefon i en timme och vi diskuterade det här. Han ville ha vår välsignelse. 

Bröderna blev tillfrågade om och när ”det skulle vara acceptabelt att kanske hämta tillbaka Pauls karaktär och låta fans veta att han fortfarande finns där ute”. 

- Universal vill vara säkra på att de visar respekt mot Paul, hans image och hans familj, tillägger Cody.Cody och Caleb Walker hjälpte till att få klart ”Fast & Furious 7” efter att Paul Walker dog i en bilkrasch. 

Det blev ett emotionellt farväl när vännerna Brian O’Conners och Dominic Torrettos vägar skildes till slut. Det låter som att bröderna är villiga att trolla fram en cameo-roll i en framtida film, men kanske handlar det bara om att nämna Brian i förbifarten som en liten treat för publiken.

I april 2017 kommer ”Fast & Furious 8” i regi av F. Gary Gray. Det är redan klart att filmen ska starta en ny trilogi, med ”Fast & Furious 9” planerad till 2019 och ”Fast & Furious 10” på väg 2021. Förutom det finns planer att ge actionserien och de populära karaktärerna både spin-offs och prequels.

Är det en bra idé att "återuppliva" Brian i filmserien? Vad tycker ni?
| 17 september 2016 10:00 |