TRAILER

Skribent

Andreas Samuelson

16 februari 2024 | 23:30

Påskharen attackerar i trailern till skräckkomedin ”Easter Bloody Easter”

Om du saknat en skräckis i påskens tecken så behöver du inte vänta länge till. Nu kommer blodtörstiga påskharar! Se trailern till ”Easter Bloody Easter” här.
Sedan ”Stilla natt, blodiga natt” (1975) har vi sett en rad olika julskräckisar och genom åren har även skräckgenren använt sig av Halloween, Thanksgiving, nyår och till och med midsommar.
 
Nu är det dags för påsken att få sin egen skräckkomedi, med den passande titeln ”Easter Bloody Easter”. Filmen utspelas i en småstad i Texas där en kvinna söker efter sin försvunna man efter att ha funnit hans bil full av blod och päls. Hon börjar nysta i legenden om Jackalope - en korsning av människa och kanin. Gissa vad som snart dyker upp för att terrorisera omgivningen?
 
Diane Foster har regisserat och spelar huvudrollen, och berättar för Variety att planen är att filmen ska bli starten på en franchise:
 
- Som den första delen i ”Easter Bloody Easter”-serien är den här filmen ett udda mordmysterium som ger påsken vad den har saknat – ett oförglömligt filmmonster och en chans att skratta, skrika och sjunga med, precis som ”The Rocky Horror Picture Show”.
 
Filmen är enligt trailern att döma en lågbugetfilm som skulle kunna erbjuda samma lättsamt fåniga splatterfest som Sam Raimis och Peter Jacksons tidiga filmer.
 
Se trailern här:

 
Filmen släpps på amerikansk VOD den 26 mars.
| 16 februari 2024 23:30 |