Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

26 januari 2024 | 12:00

Sarah Michelle Gellars nya övernaturliga tv-serie läggs ned - efter bara en säsong

Paramount+ är den senaste streamingtjänsten som drar i handbromsen.
"Wolf Pack" kom till genom serien "Teen Wolf" som urpsrungligen visades på MTV och var riktigt populär. Paramount+ har lagt ner serien efter en enda säsong; sista avsnittet - utav åtta - visades i mars 2023 och anledningen sägs vara strejken som försenade produktionen alldeles för länge. Den andra säsongen hade blivit klar till 2025 och det hade inneburit stora marknadsföringskostnader för Paramount+, något man helst vill undvika i dessa osäkra tider, rapporterar The Hollywood Reporter
 
"Buffy"-stjärnan Sarah Michelle Gellar som både är med i serien och har rollen som exekutiv producent lät hoppfull i mars när hon fick frågan om seriens andra säsong: 
 
- Vi planerar att göra en andra säsong, något vi vill. Vi har inte officiellt fått grönt ljus, jag tror det är tufft nu med strejken som är på gång. Det är svårt, men vi har haft bra tittarsiffror och folk upptäcker fortfarande serien, och blir exalterade av den, så jag är hoppfull inför en andra säsong. 
 
Tydligen hade Paramount+ höga förhoppningar för serien som var en förlängning av "Teen Wolf: The Movie" som också visades hos streamingtjänsten. "Wolf Pack" är baserad på böckerna utav Edo van Belkom och handlar om tonåringar vars liv hamnar i fara efter att en skogsbrand framkallat något övernaturligt.  
 
Kommer du sakna "Wolf Pack"? Kommentera nedan. 
| 26 januari 2024 12:00 |