Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 april 2018 | 15:30

Påkostade "Jack Ryan" är redan klar för en fortsättning

Amazon Prime är uppenbarligen väldigt nöjda med sin John Krasinski-ledda och actionladdade nya tv-serie, som har premiär i slutet av sommaren.
Drygt tre månader innan premiären av den första säsongen har Amazon Prime nämligen redan beställt en andra säsong av "Jack Ryan", enligt uppgifter till Variety.
 
Serien baseras på Tom Clancy-böckerna om CIA-agenten Jack Ryan. Karaktären har redan dykt upp i hela fem långfilmer med; Alec Baldwin ("Jakten på röd oktober"), Harrison Ford ("Patrioter" och "Påtaglig fara"), Ben Affleck ("The Sum of All Fears") och Chris Pine ("Jack Ryan: Shadow Recruit") i huvudrollerna - men Krasinski blir den förste att göra rollen i en tv-serie.
 
Vi har tidigare rapporterat om att Amazon Studios sägs ha öppnat upp plånboken rejält, samtliga åtta avsnitt ska kännas som att man tittar på en påkostad actionfilm ska seriens skapare ha lovat. Kanske är även faktumet att John Krasinskis regidebut med hyllade "A Quiet Place" något som har fått Amazon Studios (och Paramount TV som producerar) att nu försäkra sig om att skådespelaren kommer vara knuten till dem även under galasäsongen nästa år.
 
- Från första dagen ville vi ha John Krasinski som vår Jack Ryan. Vi är så glada att han är med och att vi får göra ytterligare en säsong med det här otroligt begåvade teamet. Vi är väldigt stolta över vad de har åstadkommit och är exalterade över att alla ska få ta del av det i sommar, säger Amy Powell, President of Paramount Television.
 
 
Den första säsongen av "Jack Ryan" får premiär här i Sverige den 31 augusti, hos Amazon Prime.
 
Kommer du att ge "Jack Ryan" en chans i slutet av sommaren? Kommentera gärna nedan! 
| 25 april 2018 15:30 |