Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

21 oktober 2017 | 11:45

"Pacific Rim" kan möta Godzilla och Kong i framtida filmer

Det säger regissören bakom "Pacific Rim: Uprising".
Efter att ha sjösatt både "Godzilla" och "Kong: Skull Island" är tanken att Legendary snart ska para ihop de båda supermonstren i en och samma film; "Godzilla vs. Kong". Dessutom väntar vi också på "Godzilla: King of the Monsters, som ska få premiär år 2019. Nu verkar det som att även alla Kaijus och Jaegars från "Pacific Rim"-universumet kan få  en möjlighet att också vara med och leka.
 
I en intervju med Collider säger nämligen regissören bakom kommande "Pacific Rim: Uprising", Steven S. DeKnight följande:
 
- Det har förekommit mycket diskussioner om möjligheten för en crossover. Kolla, jag hade tyckt att det hade varit fantastskt att se "Pacific Rim"-universumet bli en del av Legendarys Monsteruniversum, och det känns som ett naturligt steg. Och en del av den stora övergripande planen efter den tredje filmen som vi har pratat om är att just det hade kunnat hända. Det finns alltid en möjlighet. Det är långt ifrån säkert, det är rent teoretiskt vid det här laget, men som ett fan hade jag älskat att få se det hända.
 
Hade du velat se Godzilla och Kong tampas med Kaijus och Jaegars från "Pacific Rim"?
 
Kolla också in senaste trailern för "Pacific Rim: Uprising":
 
 

Läs också: Guillermo del Toro berättar varför han inte regisserade "Pacific Rim: Uprising"

| 21 oktober 2017 11:45 |