Film

Skribent

MovieZine

13 mars 2019 | 10:45

På den här biografen är "bara slampor välkomna"

Amerikanska Alamo Drafthouse vill väcka uppmärksamhet med sin visning av komedin "Slut In a Good Way".
Den amerikanska biokedjan Alamo Drafthouse är känd för god öl, skön stämning och lite annorlunda teman på sina förhandsvisningar. Frågan är om internet kommer låta deras senast påfund passera förbi utan upprörda kommentarer?

Alamo har just tillkännagett "Sluts Only screenings" för den nya komedin "Slut in a Good Way". Tanken är att öppna upp för sexpositiva samtal, speciellt kring hur olika samhället ser på män vs kvinnor som är sexuellt aktiva.
 
 
Biokedjan förtydligar inbjudan på sin hemsida:

"Självklart är alla välkomna, oavsett kön, sexualitet, hudfärg eller ålder. Visningen är för alla som någonsin har tryckts ner av ordet "slampa". Den är till för alla som tror på att öppna och ärliga samtal om sex är det bästa sättet att bekämpa en dubbelstandard. Och den är till för alla som är redo att ändra innebörden i ordet "slampa" från en förolämpning till ett badass stridsrop."
 
 
Den kanadensiska komedin "Slut in a Good Way" är regisserad av Sophie Lorain, och följer tre tonåriga tjejer som fått nog av samhällets dömande syn på kvinnlig sexualitet. Det är inte klart än om och när filmen kommer till svenska biografer... men vi skulle bli förvånade om idén med "slampiga visningar" sprider sig hit.
| 13 mars 2019 10:45 |