Spel

Skribent

Richard Hammar

11 maj 2017 | 13:30

En första titt på nya "The Walking Dead"-spelet

Overkill, som är en del av Starbreeze Studios jobbar effektivt på deras kommande spel "The Walking Dead", som blev försenat för inte så länge sen.
Overkill, studion som givit oss "PayDay"-serien arbetar på ett "The Walking Dead"-spel. En teaser-trailer släpptes för snart hela tre år sedan. Efter det har spelet blivit försenat och framskjutet till 2018.
 
Under en livestream med Starbreeze Studio visades lite av spelet upp. Dock inget faktiskt gameplay, istället konceptbilder från det kommande projektet, vilket kommer att vara ett co-op-baserat action-shooter-spel.
 
Hittills är handlingen i spelet okänt men det ser definitivt ut som att studion kommer ta idéer från serietidningen och skapa en originalhistoria från början när smittan bröts ut. Se bilderna nedan!
 
Bildkälla: Reddit och Comicbook.com
 
Att spelet blev framskjutet till 2018 berodde på, enligt studion, att de behövde arbeta på detaljer mer och justera saker. Med tanke på den drös ofärdiga spel vi får nu för tiden så låter det som en bra idé.
 
Efter skämtet som var "The Walking Dead Survival Instinct" behöver vi ett ordentligt actionfyllt "The Walking Dead"-spel. Postapokalyptiska spel har alltid varit ett personligt intresse, "The Last of Us" höjde ribban ordentligt och egentligen borde inte "The Walking Dead" ha så svårt att göra något liknande. Populariteten finns klart och tydligt och zombies är alltid ett hett ämne, det finns även grundmaterial i serietidningen, ja you name it. Overkill verkar ha förstått detta, att studion även ger utveckligen extra tid tyder bara på att de gör det hela ordentligt. Hittills ser spelet mycket lovande ut, nu får vi hålla tummarna på att detta blir bra.
 
Vi får för tillfället nöja oss med säsong 3 av Telltales "The Walking Dead".
Önskan hade varit att få se mer av Overkills "The Walking Dead" nästa månad under E3. Spelet kommer till PC, Xbox One och Playstation 4.
 
Du kan se teaser-trailern här nedan också:
 
 
Ser du fram emot Overkills "The Walking Dead"?
| 11 maj 2017 13:30 |